کوروش کبیر
به نام اهورا مزدا

 

جشن سده جشن چیرگی بر اهریمن را به همه تبریک میگویم



ادامه مطلب ...
یک شنبه 9 بهمن 1390برچسب:, :: 13:54 :: نويسنده : افشین طباخی

 

به گفته هرودوت، ماندانا فرزند ایشتوویگو، پادشاه ماد و پسر هووخشتره بزرگ بود، و آرینیس شاهزاده اهل لیدیه مادر او به شمار می‌آمد. آرینیس خود دختر آلیاتس دوم، پدر کرزوس شاه معروف لیدیه بود و بدین ترتیب آرینیس خواهر کرزوس محسوب می‌شد. با این حال، کریستین استفانی می‌گوید که آرینیس دختری بود که از مادری دیگر [به جز مادر کرزوس] بدنیا بود.

بر مبنای گزارش هرودوت، مدت کوتاهی بعد از تولد ماندانا، ایشتوویگو در عالم خواب، رویایی عجیب و غریب دید و آن رویا این بود که خواب دید از ادرار دخترش (ماندانا)، سیلی عظیم پدید آمد و این سیل آنقدر عظیم بود که سرتاسر آسیا را فراگرفت. او دربارهٔ این رویا به مشورت با یک مغ که تعبیر خواب می‌دانست، می‌پردازد و او ضمن تعبیر به وی هشدار می‌دهد که خوابش بدین معناست که فرزند ماندانا، حکومت وی را سرنگون خواهد نمود. ...



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 24 آذر 1390برچسب:, :: 8:32 :: نويسنده : افشین طباخی

عکس ها در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
جمعه 18 آذر 1390برچسب:, :: 13:30 :: نويسنده : افشین طباخی

داستان آموزنده (دعای کوروش)

روزی بزرگان ایرانی وموبدان زرتشتی از کوروش بزرگ خواستند که برای ایران زمین نیایش کند و ایشان اینگونه فرمود :
خداوندا ، اهورا مزدا ، ای بزرگ آفریننده این سرزمین بزرگ، سرزمینم ومردمم را از دروغ و دروغگویی به دور بدار…!
پس از اتمام نیایش عده ای در فکر فرو رفتند و از شاه ایران پرسیدند که چرا این گونه نیایش نمودید؟!
فرمودند : چه باید می گفتم؟
یکی گفت : برای خشکسالی نیایش مینمودید !
کوروش بزرگ فرمودند: برای جلو گیری از خشکسالی انبارهای آذوقه وغلات می سازیم…
دیگری اینگونه گفت : برای جلوگیری از هجوم بیگانگان نیایش می کردید !
پاسخ شنید : قوای نظامی را قوی میسازیم واز مرزها دفاع می کنیم…
عده ای دیگر گفتند : برای جلوگیری از سیلهای خروشان نیایش می کردید !
پاسخ دادند : نیرو بسیج میکنیم وسدهایی برای جلوگیری از هجوم سیل می سازیم…
وهمینگونه پرسیدند وبه همین ترتیب پاسخ شنیدند…
تا این که یکی پرسید : شاهنشاها ! منظور شما از این گونه نیایش چه بود؟!
کوروش تبسمی نمود واین گونه پاسخ داد :
من برای هر پرسش شما ، پاسخی قانع کننده آوردم ولی اگر روزی یکی از شما نزد من آید و دروغی گوید که به ضرر سرزمینم باشد من چگونه از آن باخبرگردم واقدام نمایم؟!
پس بیاییم از کسانی شویم که به راست گویی روی آورند ودروغ را از سرزمینمان دور سازیم که هر عمل زشتی صورت گیرد ، اولین دلیل آن دروغ است…
پنج شنبه 17 آذر 1390برچسب:, :: 9:15 :: نويسنده : افشین طباخی

منشور کورش هخامنشی، کهن‌ترین بیانیه حقوق بشرِ شناخته شده جهان و سند سربلندی ایرانیان از همزیستی آشتی‌جویانه و گرامیداشتِ باورها و اندیشه‌های همه مردمان تابعه در هنگامه بنیادگذاری نخستین امپراطوری جهان است. دنیای باستان همواره از آتش جنگ‌ها و یورش‌های بی‌پایان در رنج بوده است و کشورهای آشتی‌جو نیز ناچار بوده‌اند تا برای رهایی مردمان خود از تاخت‌و‌تاز‌های همیشگی همسایگان ناآرام، به رویارویی و چیرگی بر آنان بپردازند. اما مهم این است که پیروزمندانِ میدان نبرد و چیره‌شدگان بر شهرها، چگونه با سپاه شکسته و مردم فرودست رفتار می‌کرده‌اند؟‌ تاریخنامه‌های بشری بازگوکننده رفتار نیک کورش بزرگ، پادشاه نیرومندترین کشور آنروز جهان، و کنش‌های ستیزنده دیگر فرمانروایان گیتی بوده است.

هرمز رسام، کاشف منشور کورش هخامنشی

هرمز رسام (۱۸۲۶- ۱۹۱۰) کاشف استوانه کورش در بابل

 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 15 آذر 1390برچسب:, :: 10:35 :: نويسنده : افشین طباخی

 جنگی که در سالها پیش بین آستیاگ و پادشاه ارمنستان واقع شده بود ، کشور ارمنستان مغلوب شده و تعهد کرده بود که سالیانه به آستیاگ باج بپردازد و در هر زمانی که آستیاگ  با کشور دیگری وارد جنگ شود ، پادشاه ارمنستان به کمک او نیرو بفرستد ، اما از انجام تعهد مذکور خودداری کرده بود. کوروش به کیاکسار پیشنهاد کرد به وی اجازه دهد تا به پادشاه ارمنستان گوشمالی داده و او را وادار به انجام تعهدات خودش کند. کیاکسار با پیشنهاد کوروش موافقت کرد و قرار شد کوروش با عده ای سوار به عنوان شکار به سرحد ارمنستان برود و پس از یکی دو روز که در آن نواحی مشغول شکار شدند ، کیاکسار نیرویی مرکب از سواره نظام و پیاده برایش بفرستد.



ادامه مطلب ...
دو شنبه 14 آذر 1390برچسب:, :: 14:9 :: نويسنده : افشین طباخی
یک شنبه 13 آذر 1390برچسب:, :: 6:27 :: نويسنده : افشین طباخی

 

"سپندارمذ" لقب ملی زمین است. یعنی گستراننده، مقدس، فروتن. زمین نماد عشق است چون با فروتنی، تواضع و گذشت به همه عشق می‌‌ورزد. زشت و زیبا را به یک چشم می‌‌نگرد و همه را چون مادری در دامان پر مهر خود امان می‌‌دهد. به همین دلیل در فرهنگ ایران باستان "سپندارمذ" را به‌عنوان نماد عشق می‌‌پنداشتند. پسوند "گان" هم به معنی "جشن" است، و در نتیجه "سپندارمذگان" به معنی "جشن سپندارمذ" (جشن روز زن و زمین) است.



ادامه مطلب ...
شنبه 12 آذر 1390برچسب:, :: 17:40 :: نويسنده : افشین طباخی
پنج شنبه 10 آذر 1390برچسب:, :: 18:52 :: نويسنده : افشین طباخی

 

پرفسور هرتسفلد می‌گوید:

 

«او این‌گونه می‌اندیشید که پادشاه،  زمانی می‌تواند در اندیشه آباد ساختن کشو‌‌ر باشد و ویرانی‌ها را آباد کند که مردمانش از شعو‌ر و سواد کافی برخوردار باشند و اقدامات شاهنشاه را برای اقتدار کشو‌ر درک کنند. در آن زمان شرایط مساعد بود. داریو‌ش انسانی متعالی و مردمانش به آن سطح ازفهم و شعور بودند.»

و ...



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 10 آذر 1390برچسب:, :: 18:43 :: نويسنده : افشین طباخی

برگزینیم که انتخاب کنیم،با تفکر نه با تعصب
برگزینیم که انگیزه دهیم،نه یاس و ناامیدی
برگزینیم که مفید باشیم،نه مضر
برگزینیم که مرحم باشیم،نه زخم آفرین
برگزینیم که برتر باشیم،نه رقیب
برگزینیم که برای زندگی کردن بجنگیم،نه برای زنده ماندن بیاییم ذهنمان را تغییر دهیم تا دنیایمان تغییر کند




ادامه مطلب ...
پنج شنبه 10 آذر 1390برچسب:, :: 18:29 :: نويسنده : افشین طباخی
چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:, :: 15:48 :: نويسنده : افشین طباخی

 

كاستيگليوني مي گويد: «درست است كه ما از اشياي بسيار كوچكي سخن مي‌گوييم اما اين اشياي كوچك بي‌نهايت مهم‌اند زيرا اين اشيا اولين اشياي عصر هخامنشي و مشخصا زمان حكومت كمبوجيه هستند كه از بيابان‌هاي شني درمحلي بسيار نزديك به سيوا بدست آمده‌اند.»

 

درپي كشف اين اشيا در تيم كاستيگليوني نيز موفق به كشف يك بازو بند نقره، يك گوشواره و تعدادي گوي كه احتمال مي‌رفت بخشي از يك گردنبند باشد، بدست آوردند.



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:, :: 15:41 :: نويسنده : افشین طباخی

نام کورش: که نخستین بار ایسکیلوس و هرودتوس یونانی ان را <<کورس>> نامیدند و وقتی این نام به رومیان و فرانسویان و انگلیسی ها رسید ان ها ان را <<سیروس>> خواندند.یهودیان ان را <<اوراکورش>> خواندند که در تورات تنها نامی است که پسوند عیسویان افتاده است

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
دو شنبه 7 آذر 1390برچسب:, :: 16:5 :: نويسنده : افشین طباخی

«عبدالعظیم شاه کرمی» متخصص سازه و ژئوفیزیک و مسئول بررسی های مهندسی در مجموعه تخت جمشید در این باره،‌ گفت: «بررسی های کارشناسی که روی سازه های تخت جمشید به ویژه روی ستون های تخت جمشید و اشکال مخروطی انجام گرفته؛ نشان می دهد که هخامنشیان دو هزار و ۵۰۰ سال پیش از دانشمندان ریاضی دان استفاده می کردند که به خوبی با ریاضیات محض و مهندسی آشنا بودند. آنان برای ساخت حجم های مخروطی راز عدد پی را شناسایی کرده بودند.» ...



ادامه مطلب ...
جمعه 4 آذر 1390برچسب:, :: 8:42 :: نويسنده : افشین طباخی

مهدي جان‌بخش، مدير اجرايي سامانه‌ی اطلاع‌رساني واگو از امکان به دست آوردن دانستنی‌های مورد نیاز درباره‌ی منشور کوروش، به وسیله‌ی تلفن خبر داد.

به گزارش ميراث آريا و به گفته‌ی جان‌بخش، دوستداران براي گرفتن عکس و دانستنی‌هایی درباره‌ی منشور مي‌توانند با سامانه‌ی واگو به شماره‌‌ی 6467 _ 021 تماس گرفته و پس از وصل شدن شماره‌های زیر را بگیرید .
شماره‌ی 890702 برگردان دقيق متن منشور از راه فکس
شماره‌ی 890707 گزارشي درباره‌ی منشور کوروش و سلسله‌ی هخامنشي
شماره‌ی 890706 نظر کارشناسان درباره‌ی منشور
شماره‌ی 890704 گرفتن درونمايه‌ي جمله‌ها و متن برگردان‌شده‌ي منشور به گونه‌ی ‌شفاهي
وي با اشاره به ارزشمندي آمدن منشور کوروش به ایران که حرکتی یکتاست، گفت: «از همين رو برآن شديم تا شيوه‌ی نو و يگانه‌اي را براي آگاهي‌رساني درباره‌ی اين ميراث ارزشمند ايجاد کنيم.»
به گفته‌ی جان‌بخش، سامانه‌ي گوياي واگو در بهمن‌ماه سال 1387 با آرمان گسترش فرهنگ سفر و فناوري‌هاي وابسته به آن راه‌اندازی شده است.



ادامه مطلب ...
دو شنبه 30 آبان 1390برچسب:, :: 16:5 :: نويسنده : افشین طباخی
یک شنبه 29 آبان 1390برچسب:, :: 19:58 :: نويسنده : افشین طباخی
یک شنبه 29 آبان 1390برچسب:, :: 19:46 :: نويسنده : افشین طباخی

زمانی کزروس به کورش بزرگ گفت: چرا از غنیمت های جنگی چیزی را برای خود برنمی داری و همه را به سربازانت می‌بخشی؟

کورش گفت: اگر غنیمت های جنگی رانمی بخشیدیم الان دارایی من چقدر بود؟! کزروس عددی را با معیار آن زمان گفت.
کورش یکی از سربازانش را صدا زد و گفت برو به مردم بگو کورش برای امری به مقداری پول و طلا نیاز دارد. سرباز در بین مردم جار زد و سخن کورش را به گوش‌شان رسانید.

مردم هرچه در توان داشتند برای کورش فرستادند. وقتی که مالهای گرد آوری شده را حساب کردند، از آنچه کزروس انتظار داشت بسیار بیشتر بود.
کورش رو به کزروس کرد و گفت:

ثروت من اینجاست. اگر آنهارا پیش خود نگه داشته بودم، همیشه باید نگران آنها بودم. زمانی که ثروت در اختیار توست و مردم از آن بی بهره‌اند مثل این می‌ماند که تو نگهبان پولهایی که مبادا کسی آن را ببرد!

 

پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: 7:44 :: نويسنده : افشین طباخی
پنج شنبه 19 آبان 1390برچسب:, :: 7:20 :: نويسنده : افشین طباخی
چهار شنبه 18 آبان 1390برچسب:, :: 17:8 :: نويسنده : افشین طباخی

 

کاساندان ، کاسادان یا کَساندان همسر کوروش بزرگ، از تبار هخامنشیان بود. از پدرش به نام فرناسپ و برادرش به نام اوتانا یاد شده‌است. پیوند این دو پنج فرزند بود. فرزند ارشد او کمبوجیه دوم بود که بعد از کوروش به سلطنت رسید. نام پسر کوچکتر کاساندان بردیا بود. کوروش بجز این دو پسر، دارای سه دختر به نام‌های آتوسا (به اوستایی هئوتسه به معنی خوش اندام)، رکسانا (روشنک یا به اوستایی رئوخشنه) و آرتیستونه (آرتوستونه) بود.[۱]



ادامه مطلب ...
یک شنبه 15 آبان 1390برچسب:, :: 20:10 :: نويسنده : افشین طباخی

 

دیدگاهی تازه درباره بزرگترین فاجعه تاریخ ایران
اگر ایرانیان روزی بخواهند خود را از زنجیرهای فرهنگ عرب رها کنند باید حتما دلیل درست این شکست را بدانند

سخنرانی دکتر خسرو خزاعی ( پرديس)
در « مرکز زرتشتيان کاليفرنيا» در آمريکا

اين سخنرانی در روز ِيکشنبه 6 ژانويه 2007 انجام گرفت



ادامه مطلب ...
یک شنبه 15 آبان 1390برچسب:, :: 19:50 :: نويسنده : افشین طباخی

آریوبرزن» قهرمان ملی ایران در واپسین دوره افتخارآمیز فرمانروایی با ۲۵٫۰۰۰ سپاه این تنگه یا دربند مهم را اشغال کرده و منتظر بود که اسکندر مقدونی با قشونش وارد آن معبر شود تا او و سپاهیانش با رشادت خاص به مقابله و جنگ با وی بپردازند.
آریان نوشته است که سردار مزبور در این تنگه دیواره ساخته بود. از اینجا باید استنباط کرد که این دربند هم مانند سایر دربندها دیواری محکم و دروازه‌ای داشته است [رفیع: همانند دربند خزر یا سر دره‌خوار در سرحد پارت و ماد (کومش و ری) در سرحد غربی استان سمانا کنونی. در این باره به تاریخ قومس و شناسنامه آثار تاریخی کومش، تألیف عبدالرفیع حقیقت (رفیع) از انتشارات کومش مراجعه شود]. بدین ترتیب هنگامی که مقدونی‌ها پیش آمدند به جایی رسیدند که موافق مقصود آریوبرزن سردار وطن پرست مزبور بود. پارسی‌ها سنگ‌های بزرگ را از بالای کوه به زیر غلطانیدند. این سنگ‌ها با قوتی هرچه تمامتر به پایین پرتاب شده و بر سر مقدونی‌ها می‌افتاد یا در راه به برآمدگی یا سنگی بخورده خرد می‌شد و با قوتی حیرت‌آور در میان مقدونی‌ها پراکنده می‌گردید و گروهانی را پس از دیگری به خالک می‌افکند.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 12 آبان 1390برچسب:, :: 19:49 :: نويسنده : افشین طباخی

 

به گمان بسيار، بنجامين فرانكلين با الهام از "كوروش‌نامه"ي گزنفون، بخش‌هايي از قانون اساسي و حقوق مدني آمريكا را نوشت. او كتاب "كوروش‌نامه" را خوانده بود و با ويژگي‌هاي رفتاري و شيوه‌ي كشورداري كوروش بزرگ آشنايي داشت. اين نكته‌اي است كه از ديد ديگران پنهان مانده است. هرچند تاريخ ما آن اندازه درخشان هست كه نيازي به گوشزد كردن اين سخن نباشد كه خدمات ايرانيان به تمدن جهاني، تا چه اندازه باارزش و بزرگ بوده است.»



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 12 آبان 1390برچسب:, :: 8:27 :: نويسنده : افشین طباخی
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 18:23 :: نويسنده : افشین طباخی
دو شنبه 2 آبان 1390برچسب:, :: 22:15 :: نويسنده : افشین طباخی

آتوسا یا آتش‌سا[۱] (۵۵۰ تا ۴۷۵ پیش از میلاد مسیح) از شهبانوهای ایران بود. وی دختر کورش بزرگ، و خواهر خوانده کمبوجیه، و همسر پادشاه هخامنشی داریوش یکم، و مادر خشایارشا بود.

آتوسا در زمان حکومت خشایارشا، زنده بوده است.

آتوسا زن آسمانی و زمینی ایران قدیم



ادامه مطلب ...
دو شنبه 2 آبان 1390برچسب:, :: 22:5 :: نويسنده : افشین طباخی
دو شنبه 2 آبان 1390برچسب:, :: 21:47 :: نويسنده : افشین طباخی

یک مدرک تاریخی ارائه شده توسط رسانه های عراقی که استفاده از عبارت خلیج فارس را در دستخط جمال عبدالناصر قبل از شروع سیاستهای پان عربی او و تحریف این نام، در یک نامه رسمی به دولت بحرین نشان می دهد.



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 27 مهر 1390برچسب:, :: 16:47 :: نويسنده : افشین طباخی
چهار شنبه 27 مهر 1390برچسب:, :: 16:30 :: نويسنده : افشین طباخی
جمعه 22 مهر 1390برچسب:, :: 18:53 :: نويسنده : افشین طباخی

اصلی ترین منبع تاریخی برای فتوحات پس از نهاوند در ایران البلاذری است که اصلیتش ایرانی است. نوشته‌های دیگری که در دست است در تکمیل مشاهدات بلاذری مفید هستند.[۱۲]

جنگ نهاوند مقاومت دولت مرکزی را در هم شکست، و از این زمان به بعد پیشروی اعراب مقاومت‌های محلی بود که در برخی موارد شدید بودند.[۱۲] اعراب پس از فتح هر شهری قراردادی با سران آن شهر می‌بستند که در آن میزان مالیاتی که قرار است که از شهر اخذ شود را مشخص می‌کرد. ریچارد فرای با اشاره به پیمانی که میان اعراب و مرزبان آذربایجان بسته شده بود می‌نویسد که این پیمان علاقه اصلی اعراب به اخذ غنیمت را نشان می‌دهد. پس از یک جنگ سخت میان اعراب و مرزبان آذربایجان که در آن اعراب پیروز بودند، مالیات زیادی بر ساکنان شهر تحمیل شد. در ازای آن اعراب تضمین دادند که کسی از مردم آذربایجان را نکشته و یا برده نگیرند، آتشکده‌ها را خراب نکنند، از اهالی آذربایجان در مقابل حمله کردها حفاظت کنند، و به مراسم مذهبی مردم کاری نداشته باشند.[



ادامه مطلب ...
جمعه 22 مهر 1390برچسب:, :: 16:36 :: نويسنده : افشین طباخی

 

حملهٔ اعراب به ایران به مجموعه حملاتی به امپراتوری ساسانی در قرن هفتم میلادی اشاره دارد که از زمان ابوبکر شروع شده، اما در زمان عمر به اوج خود رسید. پیامد این حملات سقوط کامل دولت ساسانی در سال ۶۵۱ میلادی و کشته شدن یزدگرد سوم، آخرین پادشاه ساسانیان، بود. این حملات همچنین باعث تشکیل یک حکومت اسلامی در ایران شد و سرآغاز فرایند تدریجی گرویدن ایرانیان به اسلام که چندین قرن طول کشید، بود. از میان حمله‌هایی که اقوام دور و نزدیک در طول تاریخ به خاک ایران کرده‌اند، حملهٔ اعراب بیشترین تاثیر را بر ایران گذاشت زیرا حمله ای ایدئولوژیک بود و سعی داشت تا با زور شمشیر اسلام را برای مردم ایران بیاورد و طی این حمله کتابخانه های ایران به آتش کشیده شد و جلوی رشد و پیشرفت کشور ایران را تا حد زیادی گرفت و خسارات زیادی به مردم ایران وارد کرد و آثار غیرقابل جبرانی در پی داشت



ادامه مطلب ...
جمعه 22 مهر 1390برچسب:, :: 16:32 :: نويسنده : افشین طباخی

...

آیا میدانید :اولین سیستم استخدام دولتی به صورت لشگری و کشوری به مدت 40 سال خدمت و سپس بازنشستگی و گرفتن مستمری دائم را کورش کبیر در ایران پایه گذاری کرد



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 21 مهر 1390برچسب:, :: 12:43 :: نويسنده : افشین طباخی

آیا میدانید : شاهنشاه شاهپور ساسانی در كنار كاخ پرسپولیس ( تخت جمشید ) رفت و نیاكان خود را
ستایش كرد . وی نخست یزدان پاك را ستایش كرد - سپس نیای خود را ستایش كرد - سپس
شاهنشاهانی كه پرسپولیس را ساختند ( داریوش و خشیارشا ) را ستایش كرد و برای آنان از خداوند طلب
آمرزش نمود و در نهایت در كنار این بنای باشكوه ایرانی شراب نوشید .
آیا میدانید : بسیار از آیین های دین مسیحیت برگرفته شده از آیین میترایی ایرانی است كه در هفت
هزار سال پیش در سرزمین مقدس ایران بوجود آمده است



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 21 مهر 1390برچسب:, :: 12:37 :: نويسنده : افشین طباخی

آیا میدانید : اولین ارتش سواره در دنیا توسط سام ایرانی اختراع شد با 115 سرباز
آیا میدانید : اولین مردمانی كه حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پیش در جنوب ایران ، ایرانیان
بودند
آیا میدانید : اولین مردمانی كه شیشه را كشف كردند و از آن برای منازل استفاده كردند ایراینان بودند
آیا میدانید : اولین مردمانی كه زغال سنگ را كشف كردند ایرانیان بودند
آیا میدانید : اولین مردمانی كه مقیاس سنجش اجسام را كشف كرد ایرانیان بودند



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 21 مهر 1390برچسب:, :: 12:34 :: نويسنده : افشین طباخی

نبونید را مردمان برده بود
به مردم چو بیدادها کرده بود

من این برده داری برانداختم
به کار ستمدیده پرداختم

کسی را نباشد به کس برتری
برابر بود مسگر ولشکری

پرستش به فرمانم آزاد شد
معابد دگر باره آباد شد

به دستور من صلح شد برقرار
که بیزار بودم من از کارزار

...



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 20 مهر 1390برچسب:, :: 16:43 :: نويسنده : افشین طباخی
سه شنبه 19 مهر 1390برچسب:, :: 14:48 :: نويسنده : افشین طباخی

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ رسمی افشین طباخی خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کوروش کبیر و آدرس www.suniran.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 202
بازدید هفته : 391
بازدید ماه : 568
بازدید کل : 158429
تعداد مطالب : 79
تعداد نظرات : 143
تعداد آنلاین : 1

ابزار وبلاگنویسان
ابزار وبلاگنویسان
ابزار وبلاگنویسان